طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج

263

اسفناج یکی از بهترین منابع برای رشد عضلات و بهبود سلامت عمومی محسوب می‌شود. اسفناج غذایی عالی برای افزایش قدرت عضلانی است و باعث افزایش ترشح هورمون‌های آنابولیک می‌شود و به مقدار زیادی سنتز پروتئین را افزایش می‌دهد.
اسفناج جز سبزیجات کم‌کربوهیدرات با فیبر بالا است که مانع یبوست می‌شود. فیبر موجود در اسفناج با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود. همچنین اسفناج گزینه مناسبی برای افراد با رژیم کتوژنیک است. این سبزی شامل مقدار زیادی از مواد مغذی مانند کاروتنوئیدها، ویتامینC، ویتامین K، اسید فولیک، آهن وکلسیم است. همچنین مصرف آن به سلامت چشم و قلب نیز کمک می‌کند.

Healthy Spinach Salad Recipe

با توجه به خواص زیاد این سبزی، در این نوشته دستور تهیه یک سالاد خوشمزه، کم‌کالری و سالم با اسفناج را به شما ارایه می‌دهیم. مدت زمان آماده‌ سازی این سالاد ۱۵ دقیقه و مدت زمان تهیه آن نیز ۵ دقیقه است.

مواد لازم برای ۸ نفر:

۳۰۰ گرم اسفناج شسته و خرد شده؛
۴ عدد تخم مرغ پخته و برش داده شده؛
۱ فنجان گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده (نصف شده)؛
۱عدد خیار خرد شده؛
۲ فنجان قارچ خرد شده؛
۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد؛

مواد لازم برای سس سالاد اسفناج

۱/۳ فنجان روغن زیتون؛
۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب (می‌توانید از سرکه بالزامیک استفاده کنید)؛
۲ قاشق غذاخوری خردل دیژون (خردل با ادویه)؛
۲ قاشق غذاخوری سس سویا؛

طرز تهیه:

۱-در یک کاسه بزرگ، اسفناج، تخم مرغ، گوجه فرنگی، خیار، قارچ و دانه کنجد را با هم مخلوط کنید.
۲-برای تهیه سس سالاد در یک شیشه کوچک دردار، روغن زیتون، سرکه سیب، خردل دیژون و سس سویا را اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و به آرامی تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
قبل از مصرف، سس را روی سالاد بریزید، به آرامی مخلوط کرده و سپس میل کنید.

Healthy Spinach Salad Recipe

نکات:

ترکیبات سالاد را می‌توانید به صورت جداگانه، با کشیدن یک پلاستیک یا سِلِفون روی آن،‌ به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.
سس سالاد را می‌توانید به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید. به دلیل اینکه روغن زیتون در اثر سرما جامد می‌شود، برای استفاده مجدد کافی است ظرف سس را در یک کاسه آب گرم به مدت ۱۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید و سپس ظرف سس را تکان دهید، روی سالاد بریزید و میل کنید.
برای تهیه این سالاد حتماً از اسفناج تازه استفاده نمایید.
در صورت تمایل، می‌توانید ۲ عدد گردو خرد شده و بو داده (در ماهی‌تابه با حرارت متوسط تفت دهید تا خوشبو و قهوه‌ای شوند) به ترکیبات سالاد اضافه کنید.
سالاد اسفناج را می‌توانید با مرغ یا ماهی پخته نیز تهیه کرده و به عنوان وعده شام کم‌ کربوهیدرات میل کنید.

این سالاد تقریباً دارای ۱۷۱ کیلوکالری انرژی، ۱۴/۶ گرم چربی، ۶ گرم پروتئین، ۵/۴ گرم کربوهیدرات، ۱/۶ گرم فیبر و ۲۶۸ میلی‌گرم نمک است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.